P9233028 1 web

Aquarius Dive Training is een opleidingsinstituut die zich   15 jaar webbezig houdt met het opleiden van ongebrevetteerde en gebrevetteerde duikers en duiksters in Noord Nederland.

 
De duikopleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het I.A.D.S (International Association of Diving Schools). De opleidingen geschieden volgens het modulaire en flexibele lessysteem.

Het modulair lessysteem is een flexibel onderwijsprogramma waardoor
het lesprogramma éénvoudig is aan te passen aan de behoefte van de cursist.

Zowel de theorielessen als de praktijkoefeningen worden groepsgewijs behandeld en indien nodig is er tijd voor individueel onderricht. Voor de theorielessen wordt voor elk niveau gebruik gemaakt van Nederlandstalige boeken in full-colour. In de boeken wordt de materie duidelijk en éénvoudig omschreven en met kleurenfoto's en afbeeldingen wordt het onderwerp nog eens visueel gemaakt.

Voor de praktische oefeningen onderwater (skills) wordt gebruik gemaakt van een DVD waarop alle handelingen (basis- en rescuevaardigheden en handsignalen) met bewegende beelden worden getoond. Deze kan de cursist thuis bekijken voordat we de skills in het zwembad gaan oefenen. Na de briefing zal de instructeur de oefening nog eens voor doen, aansluitend ga je deze zelf  uitvoeren.

Het kader van Aquarius Dive Training bestaat uit gekwalificeerde duikinstructeurs die ieder op hun eigen niveau zelfstandig duikopleidingen mogen en kunnen verzorgen. De instructeurs verzorgen duikopleidingen van de beginnende 1* Open Water Diver
tot en met 3* Instructor en alle daarbij behorende Specialty's. Ook bestaat de mogelijkheid voor mensen met beperkingen om bij ons een duikopleiding te volgen.

aquariuscooperblack
                                           

 

 

Aquarius Dive Training heeft een breed kader van gecertificeerde duikinstructeurs die bevoegd zijn om op diverse niveau's duikonderricht mogen geven.
Rinus Slump, IADS 15347Aljan Woudstra, 10346

Rinus Slump 
4* Master Instructor IADS  
Licensienummer: 15347Paul Wernekicnk, Hendrik Dokter

Paul Wernekinck
3* Instructor IADS
Licensienummer: 14421Rudie Luursema
John Stavast 20230 

 

Aljan Woudstra
3* Instructor IADS
Licensienummer: 10346

 

Hendrik Dokter
2* Instructor IADS
Licensienummer: 19792

 

Rudie Luursema
Instructor IADS
Licensienummer: 19037
John Stavast
1* Instructor IADS
Licensienummer: 20230

 

 

logo Aquarius
Duikschool "Aquarius Dive Training" is in januari 2005 opgericht door Rinus Slump en Aljan Woudstra. Na vele jaren duikonderricht te hebben gegeven bij diverse duikscholen was de tijd rijp om zelf met een eigen duikschool te starten. 

Aquarius Dive Training is een opleidingsinstituut die zich bezig houdt met het opleiden van ongebrevetteerde duikers en duiksters in Noord Nederland alsmede alle vervolgopleidingen en specialty's. De duikopleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het I.A.D.S (International Association of Diving Schools).


Het kader van Aquarius Dive Training bestaat uit gekwalificeerde duikinstructeurs die ieder op hun eigen niveau zelfstandig duikopleidingen mogen en kunnen verzorgen. De instructeurs verzorgen opleidingen van de beginnende 1* Open Water Diver Opleiding tot en met de Staff Instructor Opleiding en alle daarbij behorende specialty's.
Ook bestaat de mogelijkheid voor mensen met beperkingen een duikopleiding te volgen.

Tevens verzorgen we introduktieduiken voor scholen in het kader van sportorientatie.

Verder is een speciaal teambuildingsprogramma gemaakt voor bedrijven, instellingen en groepen. De activiteiten zijn in het zwembad zowel boven- als onderwater. Iedere deelnemer kan hieraan mee doen en een duikopleiding is niet noodzakelijk. Het programma staat voor samenwerken, inzicht, tactiek en veel plezier.

Eveneens verzorgen wij assistentie met duikers bij evenementen op en rond het water. Voor de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers is het vaak wenselijk dat duikers assistentie verlenen in het water. Hierbij kunt u denken aan evenementen zoals "fiets hem er in", sprietlopen, tobbedansen, trialons etc. Gedurende die evenementen kan Aquarius Dive Training u van dienst zijn met Rescueduikers. De Rescue (reddings) duikers zijn in het bezit van EHBO-, reanimatie- en AED diploma's

Nieuw logo Iads                             iahd


Aquarius Dive Training maakt gebruik van 1 opleidingslocatie in de provincie Groningen


APPINGEDAM/DELFZIJLzwembad delfzijl
De theorie- en praktijkles wordt elke vrijdagavond gegeven in het overdekt  zwembad Dubbelslag, Zwet 60 in Delfzijl.

We starten om 20.00 uur met de theorie en van 21:00 tot 22:00 uur volgt de praktijkles.

 

Wie is Online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Open Water Duikopleiding
Ga jij ook leren duiken? Start nu met je duikopleiding voor Open Water Diver en geniet van het prachtige onderwaterleven. Aquarius Dive Training werkt met een modulair lessysteem, dit houd in dat je elk moment kunt beginnen met je duikopleiding. Informatie over de opleiding van je keuze kun je vinden in het Hoofdmenu en bij Extra info opleidingen.