P9233028 1 web

Aquarius Dive Training is een opleidingsinstituut die zich   15 jaar webbezig houdt met het opleiden van ongebrevetteerde en gebrevetteerde duikers en duiksters in Noord Nederland.

 
De duikopleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het I.A.D.S (International Association of Diving Schools). De opleidingen geschieden volgens het modulaire en flexibele lessysteem.

Het modulair lessysteem is een flexibel onderwijsprogramma waardoor
het lesprogramma éénvoudig is aan te passen aan de behoefte van de cursist.

Zowel de theorielessen als de praktijkoefeningen worden groepsgewijs behandeld en indien nodig is er tijd voor individueel onderricht. Voor de theorielessen wordt voor elk niveau gebruik gemaakt van Nederlandstalige boeken in full-colour. In de boeken wordt de materie duidelijk en éénvoudig omschreven en met kleurenfoto's en afbeeldingen wordt het onderwerp nog eens visueel gemaakt.

Voor de praktische oefeningen onderwater (skills) wordt gebruik gemaakt van een DVD waarop alle handelingen (basis- en rescuevaardigheden en handsignalen) met bewegende beelden worden getoond. Deze kan de cursist thuis bekijken voordat we de skills in het zwembad gaan oefenen. Na de briefing zal de instructeur de oefening nog eens voor doen, aansluitend ga je deze zelf  uitvoeren.

Het kader van Aquarius Dive Training bestaat uit gekwalificeerde duikinstructeurs die ieder op hun eigen niveau zelfstandig duikopleidingen mogen en kunnen verzorgen. De instructeurs verzorgen duikopleidingen van de beginnende 1* Open Water Diver
tot en met 3* Instructor en alle daarbij behorende Specialty's. Ook bestaat de mogelijkheid voor mensen met beperkingen om bij ons een duikopleiding te volgen.

aquariuscooperblack
                                           

 

 

 

Wie is Online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Open Water Duikopleiding
Ga jij ook leren duiken? Start nu met je duikopleiding voor Open Water Diver en geniet van het prachtige onderwaterleven. Aquarius Dive Training werkt met een modulair lessysteem, dit houd in dat je elk moment kunt beginnen met je duikopleiding. Informatie over de opleiding van je keuze kun je vinden in het Hoofdmenu en bij Extra info opleidingen.