aquariuscooperblack

Aquarius Dive Training viert in januari 2015 haar 10 jarig bestaan.

In de afgelopen jaren zijn door ons vele duikers opgeleid voor een duikbrevet of hebben een specialty gevolgd. Tevens hebben we bij diverse watersportevenementen assistentie verleend.

Zou je ook eens van de wereld onderwater willen genieten dan is het nu de tijd om de eerste stap te zetten. Weet je nog niet zeker of dit wel iets voor jou is, maak gebruik van de gratis proefduik in het zwembad. Je kan hier kennismaken met de duiksport en al je vragen op duikgebied aan ons stellen.

 

We starten vanaf heden met een speciale actie. Na de proefduik in het zwembad maak je de keuze of je gaat starten met de duikopleiding.

Speciaal ter gelegenheid van ons 10 Jarig bestaan bieden we de opleiding Open Water Diver aan voor een Jubileumprijs van € 395,-

Dit is een korting van € 30,-  op de normale cursusprijs van € 425,-.

Voor dit bedrag ontvang je een welkomstpakket bestaande uit; opbergmap, logboek, brevetcard en certificaat, full colour boek Open Water Diver inclusief duikplanner en inschrijving bij de IADS.

Het gebruik van de benodigde duikmaterialen tijdens de opleiding is ook hierbij inbegrepen.  ( o.a. cilinder, lucht, ademautomaat met octopus, jacket, lood, masker, snorkel en zwemvinnen.)

 

Waar wordt de opleiding gegeven ;

  • Op woensdag in Winschoten, zwembad de Watertoren, aanvang 20.00 uur theorie en aansluitend om 21.30 de zwembadtraining.
  • Op vrijdag in Appingedam, zwembad Dubbelslag, aanvang 20.00 uur theorie en aansluitend om 21.30 de zwembadtraining.

 

Hoe kan ik mij aanmelden.

Per mail ; op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per telefoon ; bij Aljan Woudstra op 0596572451 of mobiel 0642932017

Wij hopen je gauw te mogen begroeten.

 

 

 

Wie is Online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Open Water Duikopleiding
Ga jij ook leren duiken? Start nu met je duikopleiding voor Open Water Diver en geniet van het prachtige onderwaterleven. Aquarius Dive Training werkt met een modulair lessysteem, dit houd in dat je elk moment kunt beginnen met je duikopleiding. Informatie over de opleiding van je keuze kun je vinden in het Hoofdmenu en bij Extra info opleidingen.