Tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl werd voor de tweede maal het fietsspektakel " Volle kracht over de gracht" georganiseerd. Voor Aquarius Dive Training was dit ook de tweede maal dat wij met een aantal duikers moesten zorgen voor de veiligheid van de te water geraakte deelnmers. De deelnemers moesten met hun fiest of tandem vanaf een steile helling en vervolgens via een smalle balk over het water al fiestsend de eindstreep " de bel"  zien te halen. Voor 80% van de deelnemers was dit een te moeilijke opgave en raakten te water. In het water werden ze met open armen ontvangen en vervolgens naar de kant of boot begeleid door de duikers van Aquarius Dive Training.


image.png

 

 

Wie is Online

We hebben 311 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Open Water Duikopleiding
Ga jij ook leren duiken? Start nu met je duikopleiding voor Open Water Diver en geniet van het prachtige onderwaterleven. Aquarius Dive Training werkt met een modulair lessysteem, dit houd in dat je elk moment kunt beginnen met je duikopleiding. Informatie over de opleiding van je keuze kun je vinden in het Hoofdmenu en bij Extra info opleidingen.
Duikbeurs "BOOT 2023"
Dusseldorf van 21 januari tot en met 29 januari 2023. Eén van de grootse beurzen op het gebied van watersport waarbij 1 grote hal geheel is ingericht ten behoeve van de duiksport
Duikvaker 2023
Op 4 en 5 februari 2023 wordt in Expo Houten de grootste duikbeurs / duikevenement van Nederland georganiseerd. Ook de IADS en IDD zullen daar op een stand aanwezig zijn.