Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

In het weekend van 22 / 23 juli samen met Duikteam Marlijn uit Appingedam bij Scuba Academie in Vinkeveen een aantal bootduiken gemaakt op de Vinkeveense Plassen. De duikbasis van Scuba Academie is direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen en vaart twee á drie keer per dag uit met speciaal voor het duiken ingerichte boten. Het voordeel met bootduiken is dat je op plekken komt welke door kantduikers niet te bereiken zijn. Op dag 1 werden twee bootduiken gemaakt waarbij een duik op de zogenaamde snoekentuin. De snoeklentuin is een stuk onderwaterwereld waar op circa 8 meter een groot aantal snoekbaarsen en snoeken rondzwemmen. Na dag 1 werd overnacht in hotel 't Meertje in Vinkeveen welke op loopafstand van de duikbasis is gelegen. Een gezellig eenvoudig hotel met nette kamers en een plezierige bediening. Ook op dag 2 werden nog twee bootduiken gemaakt. Tussen de duiken werd door Scuba Academie twee keer een lunch en twee keer een grootse barbeque verzorgd. Voor ons was dit de 4de keer dat we Scuba Academie bezochten en we kijken al uit naar 2018,P7225814 web

Op woensdag 15 maart hebben 11 leden met goed gevolg de cursus Reanimatie en gebruik AED in zwembad De Watertoren in Winschoten. Ieder jaar geeft Duikteam Marlijn hun leden de mogekijkheud deze cursus tegen een gereduceerd tarief te volgen. Duikteam Marlijn wil de veiligheid voor hun leden op deze wijze waarborgen.20160129 195429

Dinsdag 22 maart 2016 was het al weer de 10de Ubbo Emmius Dive Experience duikclinic

Aquarius Dive Training heeft met 60 leerlingen van het Ubbo Emmius College in zwembad de Watertoren te Winschoten middels een duikclinic een persluchtduik gemaakt.

De leerlingen hebben door de duikclinic kennis kunnen maken met de duiksport. Voor ieder was het een hele ervaring om zich met perslucht vrij onder water te kunnen bewegen. Veel leerlingen hebben die dag hun grenzen kunnen verleggen. Genieten in een omgeving die voor velen tot nu toe onbekend was. Instructeurs en Dive Masters van Aquarius Dive Traininghebben voor de leerlingen er een onvergetelijke dag van gemaakt.

Nieuw aanwinst in de duikschool; Aria Oceanreef een volgelaat snorkelmasker. Geen last meer van een beslagen masker en een met water vollopende snorkel

 

aria

 

aquariuscooperblack

Aquarius Dive Training viert in januari 2015 haar 10 jarig bestaan.

In de afgelopen jaren zijn door ons vele duikers opgeleid voor een duikbrevet of hebben een specialty gevolgd. Tevens hebben we bij diverse watersportevenementen assistentie verleend.

Zou je ook eens van de wereld onderwater willen genieten dan is het nu de tijd om de eerste stap te zetten. Weet je nog niet zeker of dit wel iets voor jou is, maak gebruik van de gratis proefduik in het zwembad. Je kan hier kennismaken met de duiksport en al je vragen op duikgebied aan ons stellen.

 

We starten vanaf heden met een speciale actie. Na de proefduik in het zwembad maak je de keuze of je gaat starten met de duikopleiding.

Speciaal ter gelegenheid van ons 10 Jarig bestaan bieden we de opleiding Open Water Diver aan voor een Jubileumprijs van € 395,-

Dit is een korting van € 30,-  op de normale cursusprijs van € 425,-.

Voor dit bedrag ontvang je een welkomstpakket bestaande uit; opbergmap, logboek, brevetcard en certificaat, full colour boek Open Water Diver inclusief duikplanner en inschrijving bij de IADS.

Het gebruik van de benodigde duikmaterialen tijdens de opleiding is ook hierbij inbegrepen.  ( o.a. cilinder, lucht, ademautomaat met octopus, jacket, lood, masker, snorkel en zwemvinnen.)

 

Waar wordt de opleiding gegeven ;

  • Op woensdag in Winschoten, zwembad de Watertoren, aanvang 20.00 uur theorie en aansluitend om 21.30 de zwembadtraining.
  • Op vrijdag in Appingedam, zwembad Dubbelslag, aanvang 20.00 uur theorie en aansluitend om 21.30 de zwembadtraining.

 

Hoe kan ik mij aanmelden.

Per mail ; op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per telefoon ; bij Aljan Woudstra op 0596572451 of mobiel 0642932017

Wij hopen je gauw te mogen begroeten.

 

 

Subcategorieën

The latest news from the Joomla! Team
 

Wie is Online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Duikbeurs "BOOT 2019"
Dusseldorf van 19 januari tot en met 27 januari 2019. Eén van de grootse beurzen op het gebied van watersport waarbij 1 grote hal geheel is ingericht ten behoeve van de duiksport
Duikvaker 2019
Op 2 en 3 februari 2019 wordt in Expo Houten de grootste duikbeurs / duikevenement van Nederland georganiseerd. Ook de IADS zal daar op een stand aanwezig zijn.